اطلاعات تماس
  • آدرس :
  • تلفن :
  • فکس :
  • وب سایت :
  • ایمیل :
توضیحات
ذرات ریز حاصل از جدا کردن آندوسپرم دانه گندم از سبوس که طی فرآیندهای بوجاری، مشروط کردن، آسیاب (خرد کردن) و الک کردن تولید میگردد.

ویژگی‌های آرد بر اساس میزان استحصال از دانه گندم متفاوت است. به عبارت دیگر بسته به میزان سبوس که از گندم جدا میشود، آرد تولیدی دارای ویژگی‌های ظاهری و کیفی متفاوتی خواهد بود. از آنجا که سبوس حاوی فیبر، املاح و ویتامین‌های متنوع است، آردهای با درجه استخراج بالاتر به دلیل سبوس بیشتر حاوی مواد مغذی بیشتر می‌باشند.
نظرات کاربران

لطفا به این کسب و کار امتیاز بدید و نظر خودتون رو درباره این کسب و کار بنویسید