شاخه نبات

  • مدیر - علی رضا یدالهی
  • تهران - منطقه 8 - نارمک - خ. دردشت - چهارراه کامیاب - پ. 191 - ک.پ : 1651813118
کلمات کلیدی :

شیرینی

|

شیرینی پزی

|

قناد

|

قنادی

ارزیابی
تولید نبات به روش وکیوم - دیگ خلاء محمد : تولید نبات به روش وکیوم - دیگ خلاء
بیشتر تولید نبات در کشورمان بصورت سنتی و در دیگ های پخت روباز انجام می شود که به دلیل نیاز به حرارت بالا برای تغلیظ محلول شکر (به طور میانگین 110 درجه سانتیگراد) باعث کارامل شدن و رنگ گرفتن (و در اصطلاح علمی انورت شدن )شکر میشود و از شیره های نبات دفعات بسیار کمتری می توان در تولید نبات استفاده کرد و این باعث می شود راندمان تولید کم باشد. با استفاده از دیگ پخت خلا (وکیوم) به علت اینکه محلول شکر در دماهای بسیار کمتری غلیظ می شود(75 تا 85 درجه سانتیگراد) تولید رنگ وکاراملیزاسیون به شدت کاهش پیدا می کند و از شیره های نبات استفاده بسیار بیشتری در چرخه تولید آن میتوان کرد.<br/>مزایای تولید نبات با دیگ خلاء:<br/>1-کاهش هزینه های انرژی<br/>2-کاهش هزینه های تجهیزات<br/>3-عدم نیاز به استفاده از مواد رنگبر صنعتی و غیر مجاز نظیر جوهرقند(بلانکیت) و...<br/>4-کاهش میزان زعفران مصرفی<br/>5-عدم کف کردن و سرریز شدن شربت در حال جوش<br/>6-تبدیل بیش از 90درصد شیره به نبات.<br/>.<br/>محمد صابری مهر 09151501589