شرکت تعاونی زنبورداری

عسل برزویان طلای خراسان

فروش عسل
اطلاعات تماس
  • آدرس :
  • تلفن همراه :
  • وب سایت :
  • ایمیل :
توضیحات
ما عسل خود را از تولید به مصرف به شرط آزمایشگاه های معتبر می فروشیم
فروش انواع عسل 100% طبیعی شامل
گون آویشن خارشتر مرکبات اسطوخدوس موم دار
تمامی عسل ها در صورت نارضایتی خریداران محترم
پس از فروش پس گرفته می شود
تولید کننده وپرورش دهنده نمونه زنبورعسل
ازسال 1374 تا 1391 در خراسان شمالی
عسل درجه یک با ساکارز3.6 گرم (کلیه عسل های ممتاز دارای ساکارز زیر 5 می باشند)عسل آویشن
این عسل شهد گیاه آویشن (Thymus spp) می باشد که معمولا در ارتفاعات بالای 1500 متر از سطح دریا می روید.شهد گلهای جمع آوری شده این گیاه توسط زنبوران عسل علاوه بر خواص عمومی عسل دارای ویژگیهای منحصر بفرد زیر می باشد :
1- ضد باکتری و ضد ویروس قوی
2- ضد سرفه و سرماخوردگی
3- مفید برای مصرف بیماران دیابتی
4- تقویت سیستم عصبی و حافظه
5- تقویت سیستم تنفسی و ریه ها
6- تقویت سیستم هاضمه و معده
7- مفید برای عادت های ماهیانه دردناک
8- مفید برای پانسمان زخم های بستر
نحوه مصرف :
بزرگسالان : روزانه 50-70 گرم
افراد دیابتی: 30-50 گرم قبل از خواب
کودکان بالای یکسال : 10-30 گرم روزانه
این محصول طبیعی دارای انواع ویتامینهای B1,B2,B3,B5,B6,B12 و ویتامین Cو همچنین مینرالهای آهن، روی ، سلنیوم ، کلسیم ، فسفر ، منزیم و .... می باشد.
عسل گون :
این عسل شهد گیاه گون ،،(Astragalus spp) ،،می باشد که معمولا در مناطق استپی و کوهستانی می روید یکی از مهمترین پوششهای گیاهی ایران به شمار می رود . از صمغ این گیاه کتیرا و گز تهیه می کنند. شهد جمع آوری شده گلهای این گیاه ،،توسط زنبوران عسل علاوه بر خواص عمومی عسل دارای ویژگیهای منحصر بفرد زیر می باشد :
1- ،،تقویت سیستم عصبی و حافظه
2- ،،آرام بخش
3- ،،خون ساز و درمان کم خونی
4- ،،ضد التهاب مثانه و پروستات
5- ،،مفید جهت بیماریهای کلیوی
6- ،،مفید برای دردها چشمی و ورم ملتحمه چشم ،،
7- تقویت معده و روده، ملین
8- مفید برای گرفتگی صدا و خشونت سینه و حلق و حنجره
نحوه مصرف
بزرگسالان : روزانه 50-70 گرم
افراد دیابتی : 30-50 گرم در زمان خواب شبانه
کودکان بالای یکسال : 10-30 گرم روزانه ،،
این محصول طبیعی دارای انواع ویتامینهای ،،B1,B2,B3,B5,B6,B12 ،،و ویتامین ،،C ،،و همچنین مینرالهای آهن، روی ، سلنیوم ، کلسیم ، فسفر ، منزیم و .... می باشد.
توجه:بهترین مکان نگهداری عسل، بیرون از یخچال و در دمای اتاق و دور از رطوبت می باشد. توجه نمایید که رس کردن عسل(شکرک زدن) دلیل بر تقلبی بودن عسل نیست بلکه عسل های طبیعی بسته به نوع فعالیت آنزیمی، مقدار آب و درصد گلوکز حتما رس می کنند.
نظرات کاربران

لطفا به این کسب و کار امتیاز بدید و نظر خودتون رو درباره این کسب و کار بنویسید